GOEIEMIDDAG!

Op het Vlaamse festival Pukkelpop werd GOEIEMIDDAG! in een manische gekte geboren: uit een simpele groet ontstond het idee voor een absurdistische skaband met een verlichtende boodschap. De aanvankelijk driekoppige formatie boekte al snel successen met de hit “Het Geert Wilders Protestlied” waarmee veel media-aandacht werd bereikt. Vervolgens werd de band aangevuld met een drummer en drie blazers, waarna het hele land werd veroverd. GOEIEMIDDAG! speelde in zalen als de Melkweg, Paradiso, P60 en verder knalde de band op vele festivals en werd Brabant met carnaval veroverd. Voor nu is het wachten op de tour door Duitsland en België, waarmee GOEIEMIDDAG! de status van onsterfelijkheid verder zal uitbouwen.

Lees hier onze gehele bio!

Mark

Is het een Neger? Is het een Turk? Is het een Negerturk? Of is het gewoon een verdwaalde jongeman uit ‘t Gooi met een identiteitscrisis van heb-ik-jou-daar en een attitude van lik-mn-vestje? Daarnaast is hij het muzikale genie van de band: een soort Omar Rodrigues Lopes, maar dan ska.

.....Lees meer
Teun

Sultan Tön. Fat Tony. Dikke Teun. Dit zijn enkele van de namen waarmee deze imposante epicus zich laat roepen. Bespeelt het publiek als Rudi Carell in zijn hoogtijdagen. De leuzen “en nu allemaal zitten” en “iedereen springen” gooit hij er te pas en te onpas in.

.....Lees meer
Jip
Jip

Een moeilijke jeugd op Texel heeft diepe sporen achtergelaten bij deze rots in de branding. Talloze vrouwen moeten het heden ten dage ontgelden om het totale gebrek aan vriendschap in zijn jeugd te compenseren. Niet vies van verbaal (en fysiek) geweld en tegelijk de enige in de band die echt kan zingen: een gevaarlijke combinatie.

.....Lees meer
Sophie

Tijdens de eerste sessie kwam Sophie met auto en al de oefenruimte inknallen. Het ging helemaal los (total loss) tijdens het oefenen en daarna is ze gelukkig nooit meer weggegaan. Deze pittige tante met zachte kern voorziet onze hits van de nodige bombastiek.

.....Lees meer
Luc
Luc

Na een langdurige zoektocht naar een trompettist vonden we hem dan eindelijk in het weeshuis voor muzikale wonderkinderen te Roermond. Op de vraag of hij met ons wilde meespelen, antwoordde Luc “Det is mich pront egaal”, hetgeen zoveel betekent als “Ja, dat vind ik wel leuk”.

.....Lees meer
Lottie

Ze toetert als een beest en zingt als een engeltje. Met haar arsenaal aan epische outfits weet Lottie zowel het publiek als de rest van de band keer op keer te verbazen. Daarnaast spreekt ze vloeiend Arabisch en is ze heter dan Peter Andre tijdens zijn jonge jaren. BOL-LIE-WOOD BOL-LIE-WOOD!

.....Lees meer
Pim
Pim

Geboren op de bank in een joggingbroek en oud Ajax-trainingsjack. Zonder een hand in zijn broek is zijn dag niet compleet. Zonder een Indonesisch buffet trouwens ook niet. Om nog maar te zwijgen over een potje Red Alert II. Daarnaast gaat hij graag van bil met de bandmoeder. Wie niet…

.....Lees meer

Volg ons